Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Niels Helveg Petersen er død

Danmarks udenrigsminister fra 1993 til 2000 er død. Niels Helveg Petersen blev 78 år.

Landdistriktskonferencen 2015 på Sørup Herregård torsdag d. 23. april 2015. Forhenværende minister Niels Helveg Petersen taler på konferencen. (Foto: Niels Ahlmann Olesen/Scanpix 2015)
Landdistriktskonferencen 2015 på Sørup Herregård torsdag d. 23. april 2015. Forhenværende minister Niels Helveg Petersen taler på konferencen. (Foto: Niels Ahlmann Olesen/Scanpix 2015)

Tidligere udenrigsminister og leder for De Radikale Niels Helveg Petersen er død 78 år gammel. Det erfarer Politiken.

Niels Helveg Petersen var udenrigsminister fra 1993 til 2000.

Han oplyste tidligere på året, at han havde fået konstateret kræft.

- Jeg fik konstateret, at jeg havde en kræftsvulst på spiserøret og har været under intensiv behandling.

- Den er nu slut, og efter påske gør vi status og ser, hvordan det er gået med behandlingen. Prognosen er vældig god, sagde han i marts til BT.

Niels Helveg Petersen er far til Morten og Rasmus. Begge er gået i faderens fodspor som politikere.

Morten Helveg Petersen er medlem af Europa-Parlamentet for De Radikale. Rasmus Helveg Petersen (R) mistede ved det seneste folketingsvalg sin plads i Folketinget.

Niels Helveg Petersen døde i familiens hus på Langeland, skriver Politiken.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.