Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Naser Khader: Danmark tager imod et rigeligt antal flygtninge

Det bør ikke gøres sværere for flygtninge at komme til landet, men det antal flygtninge, Danmark tager i mod på nuværende tidspunkt, er rigeligt, slår den konservative folketingskandidat, Naser Khader, fast.

Naser Khader fortæller at han stiller op for de konservative til næste valg på et pressemøde onsdag d. 18 februar 2015 i Aarhus.
Naser Khader fortæller at han stiller op for de konservative til næste valg på et pressemøde onsdag d. 18 februar 2015 i Aarhus.

Danmark tager imod et rigeligt stort antal flygtninge.

Ordene kommer fra Naser Khader (K), der er folketingskandidat for De Konservative, og som fredag aften gæstede DR2-programmet »Vi ses hos Clement«.

Naser Khader slog fast, at han ikke mener, at man bør gøre det sværere at få familiesammenføringer i Danmark, som Venstre ellers lægger op til.

»Så det vil sige, at for Det Konservative Folkeparti er målet ikke, at Danmark skal være et land, som flygtninge vælger fra?,« spurgte Clement Kjersgaard.

»Vi kan ikke lukke grænserne helt og totalt. Vi er nødt til at tage vores del. Men vi skal ikke gøre som Sverige og sige, at alle er velkomne,« lød svaret fra den konservative folketingskandidat.

Naser Khader slog samtidig fast, at Danmark og Vesten bør blande sig mere i borgerkrigen i Syrien og simpelthen gribe ind. Samtidig finder han det mest fornuftigt at hjælpe eventuelle flygtninge i deres nærområder.

»Det er også i vores interesse, at vi beskytter de 6,5 millioner syrere, som er interne flygtninge. For hvis du ikke beskytter dem i Syrien, så kommer de her. Og så skal du bruge penge på dem her,« sagde Naser Khader i interviewet på DR2.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.