Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Mette Frederiksen om DF-flirt: S ønsker bredt samarbejde

Den tidligere regeringspartner fra De Radikale bryder sig ikke om pardansen mellem Socialdemokratiet og DF.

-Mette Frederiksen. Arkivfoto:. (Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Scanpix 2017)
-Mette Frederiksen. Arkivfoto:. (Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Scanpix 2017)

De har tidligere dannet regering sammen, men forholdet mellem Socialdemokratiet og De Radikale er ikke specielt tæt i disse dage.

Senest har De Radikales politiske leder, Morten Østergaard, udtrykt sin bekymring for, at Socialdemokratiet er begyndt på et tættere samarbejde med Dansk Folkeparti.

Men den bekymring fra De Radikale forstår Mette Frederiksen, den socialdemokratiske formand, ikke.

»Det er et besynderligt argument fra De Radikale, og det afviger også fra den tradition, De Radikale har for at samarbejde i Folketinget.«

»Jeg kan huske, at Morten Østergaard tidligere har udtrykt, at der er behov for et opgør med blokpolitikken, og at det er nødvendigt, at man kan samarbejde bredt.«

» Det er præcis det, vi står for i Socialdemokratiet. Selvfølgelig skal vi kunne samarbejde hen over den politiske midte i Danmark,« siger Mette Frederiksen.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.