Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Løkke sagde intet fra Tingets talerstol i 2012

Venstre-formanden benytter sig af »den folkelige talerstol«, forklarer gruppeformand Kristian Jensen.

Venstres strategi er at holde partiformanden væk fra talerstolen i Folketinget, erkender gruppeformand.
Venstres strategi er at holde partiformanden væk fra talerstolen i Folketinget, erkender gruppeformand.

Venstres formand, Lars Løkke Rasmussen (V), var ikke på Folketingets talerstol en eneste gang i 2012.

Det skriver Ekstra Bladet.

Ifølge Venstres gruppeformand, Kristian Jensen (V), er det en bevidst strategi, at den tidligere statsminister ikke skal bruge sin tid på talerstolen.

- Vi bruger i stedet vores politiske ordfører, Ellen Trane Nørby (V), og også Inger Støjberg (V), Peter Christensen (V), Claus Hjort Frederiksen (V), Søren Pind (V), mig selv og andre, mens Lars tager sig af det overordnede, siger Kristian Jensen, der peger på, at Løkke i øjeblikket bruger den »folkelige talerstol«.

- Lars Løkke Rasmussen har brugt utrolig mange timer på Folketingets talerstol de seneste 10 år, siger han.

- Derfor bruger Lars nu mere den folkelige talerstol, når han tager rundt i landet for at besøge virksomheder, skoler og partiforeninger.

Ifølge Ekstra Bladet har det i Venstres folketingsgruppe vakt undren, at Løkke ikke har taget ordet i fra talerstolen i folketingssalen, men ingen har haft lyst til at sige det til avisen.

Tre gange i løbet af 2012 tog Lars Løkke Rasmusen dog ordet for en kort bemærkning fra sin plads i folketingssalen.

BNB

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.