Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Løkke kickstarter reform af det offentlige på Marienborg

Velfærdssamfundet er til for borgeren, ikke omvendt, siger Løkke før møde på Marienborg om sammenhængsreform.

60 repræsentanter fra fagbevægelsen, erhvervsorganisationer og kommunerne vil fredag deltage i et møde med statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) på Marienborg.

Her skal parterne sætte gang i arbejdet med regeringens såkaldte sammenhængsreform:

- Velfærdssamfundet er til for borgeren, ikke omvendt. Alligevel drukner den enkeltes behov ofte i et virvar af systemer og sagsbehandling.

- Og desværre ser vi ofte, at de med størst behov rammes af den mest uigennemtrængelige mur af bureaukrati og systemer. Det skal være slut, siger Løkke i en skriftlig kommentar før mødet.

Statsministeren bruger jævnligt Marienborg som ramme for større møder og konferencer.

På mødet skal deltagerne debattere, hvordan der kan skabes mere tid til kerneopgaverne, bedre velfærd på tværs af sektorerne og en mere tidssvarende offentlig sektor.

- Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at den bedste vej til at sætte borgeren først er at give medarbejderne plads. Regeringen vil sætte heltene på gulvet fri til at gøre det, de brænder for. At rådgive, vise omsorg, undervise og behandle, siger Lars Løkke Rasmussen.

Han siger, at regeringen vil gennemføre en "ambitiøs og flerstrenget" reform af den offentlige sektor:

- Jeg glæder mig til på Marienborg at kickstarte arbejdet i selskab med mange af de kræfter, der er engageret i at udvikle velfærdssamfundet, siger Løkke.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.