Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Løkke indleder politisk charmeoffensiv

Selvfølgelig er det valgkamp, siger Venstres formand efter de første besøg på sin to dages charmeturné, hvor han blandt andet slår fast, at Venstre ønsker at genindføre håndværkerfradraget.

Oppositionens leder, Lars Løkke Rasmussen, har indledt en politisk charmeoffensiv. Arkivfoto
Oppositionens leder, Lars Løkke Rasmussen, har indledt en politisk charmeoffensiv. Arkivfoto

Mens statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) skød valgåret i gang med en tur i Bilka i Ishøj og senest en tur til det ebolaramte vestafrikanske land Sierre Leone, så var det onsdag Venstre-formand Lars Løkke Rasmussens (V) tur til at skrue op for charmen.

Således indledte han sin politiske turné, hvor han onsdag og torsdag besøger virksomheder og uddannelsesinstitutioner rundt om i landet for at sætte fokus på Venstres mærkesager.

Første stop på turnéen var Rybners Gymnasium i Esbjerg, hvor Lars Løkke Rasmussen svarede på spørgsmål fra de studerende om Venstres politik.

Der skal være folketingsvalg senest 15. september i år, og Venstre-formanden erkender da også, at valgkampen er skudt i gang.

»Selvfølgelig er det valgkamp. I den forstand er hele mit liv valgkamp. Der er bare ikke nogen forskel på de møder, jeg har i dag, og så de gymnasiebesøg, jeg havde for et halvt år siden,« siger Lars Løkke Rasmussen til tv2.dk.

Også tømrerfirmaet Dahl Nielsen & Sunesen i Vejen, Venstres Ungdom i Kolding og Café Cuckoo’s Nest i Odense får onsdag besøg af Løkke, mens det torsdag er Storebæltsbroen, Sct. Nicolai Skole i Køge, sprøjtevirksomheden Hardi International i Nørre Alslev og Svanevig Hospice på Lolland, der kan se frem til et besøg af Venstres formand.

Under sine besøg vil statsministerkandidaten ifølge Altinget.dk blandt andet fokusere på, at det skal være 40 procent billigere at pendle over Storebælt, virksomheder i udkantsområder, effektiviseringer i det offentlige og frivillige medarbejdere.

Derudover vil Venstre gå til valg på at genindføre BoligJobordningen - det såkaldte håndværkerfradrag.

»Står det til mig, vil det være sådan, at kommer valget i foråret, genindfører vi den ordning med virkning fra 1. januar 2015, så derfor skal man gemme sine kvitteringer,« siger Lars Løkke Rasmussen til tv2.dk under sit besøg hos tømrerfirmaet Dahl Nielsen & Sunesen i Vejen.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.