Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Løkke i alternativ nytårstale: Prøv at tænke på Danmark, tyskersvin

Statsminister Lars Løkke Rasmussen overrasker med en alternativ version af sin nytårstale på Facebook.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen holder sin nytårstale på Marienborg.
Statsminister Lars Løkke Rasmussen holder sin nytårstale på Marienborg.

Indslaget ligner til forveksling det, vi så nytårsdag. Men kameravinklen er en anden. Som om vi er publikum til optagelsen af hans nytårstale.

Lars Løkke Rasmussen kigger nemlig ind i et andet kamera, kan vi se.

»Vi har brug for en bedre samtale med hinanden, hvor vi lytter - og måske især til dem, vi er uenige med. Hvor vi erkender, at en sag har flere sider. Det vil jeg gerne yde mit bidrag til,« siger Lars Løkke Rasmussen.

Og så sker det overraskende.

Nu vender han sig nemlig mod det kamera, Facebook-brugerne kigger ind i og fortsætter:

»Det er også derfor, jeg er så aktiv på Facebook og sætter pris på debatten. Danmarks største samtaleforum, men unægteligt også et sted, hvor man skal lægge øre til meget,« siger Lars Løkke Rasmussen.

Og så læser han det ene eksempel på den hårde tone på hans egen Facebook-side op efter det andet.

Efter de konkrete eksempler vender han sig mod det oprindelige kamera, og så er vi igen vidner til optagelsen af den oprindelige nytårstale.

På Facebook lagde Lars Løkke Rasmussen den alternative nytårstale på med ordene:

»Godt nytår til alle her på Facebook. Har lavet en alternativ version af min nytårstale... Blot en lille opfordring til, at vi holder tonen i den politiske debat. Glæder mig til mange timer med Jer alle her på Facebook i 2016.«

Se den alternative nytårstale her:

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.