Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Liberal Alliance sætter sin lid til tvivlerne

Mange ting er lykkedes for Liberal Alliance i disse år, siger partileder Anders Samuelsen på partiets landsmøde. Og passer undersøgelser og meningsmålinger, kan partiet få markant fremgang ved valget.

Landsmøde Liberal Alliance. Anders Samuelsen holder åbningstale.
Landsmøde Liberal Alliance. Anders Samuelsen holder åbningstale.

Seks procent vil stemme på Liberal Alliance ved det kommende valg. Men partiet håber, at det også kan overbevise de 12 procent, der har dem som andet valg.

Sådan siger partileder Anders Samuelsen (LA) i sin tale ved partiets landsmøde i København lørdag.

Talen til partiet kommer oven på en udmelding om, at Liberal Alliance vil med i en kommende blå regering. Og hvor ellers end hos Liberal Alliance skulle det være på sin plads at drømme stort?

Ifølge partiets egne målinger har 12 procent af de danske vælgere Liberal Alliance som andet valg.

Ved valget i 2011 skiftede 600.000 danskere parti under valgkampen, skriver Ugebrevet A4. Og holder den tendens også stik ved det kommende valg, kan Samuelsen og resten af det liberale hold trække endnu flere vælgere ud til alliancen.

»Vi er så klar til et godt valg. Vi er klar til at tage ansvar, vi er klar til at gå hele vejen, og vi glæder os,« siger Anders Samuelsen fra talerstolen i Tivoli Congress Center.

Liberal Alliance, der blev stiftet i 2007 under navnet Ny Alliance, har trænet længe nok. Nu er partiet klar, siger Samuelsen.

»Vi har trænet i fire år, vi har forberedt os, vi har knoklet, og vi har disponeret rigtigt. Vi har gennemført tre valgkampe. For at sejre skal man disponere og kulminere på det rigtige tidspunkt. Det gælder om at være den første over målstregen, ikke at føre i begyndelsen og ikke undervejs,« siger Anders Samuelsen.

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.