Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Lars Løkke mister sin nærmeste rådgiver

Spindoktor Mikael Børsting har valgt at forlade Venstre og Løkke til fordel for et job i et kommunikationsbureau.

Tidligere pressechef i Venstre og nu forhenværende særlig rådgiver for Lars Løkke Rasmussen, Mikael Børsting, har fået nyt job.
Tidligere pressechef i Venstre og nu forhenværende særlig rådgiver for Lars Løkke Rasmussen, Mikael Børsting, har fået nyt job.

Særlig rådgiver for oppositionsleder Lars Løkke Rasmussen (V), Mikael Børsting, har fået nyt job og forlader dermed Christiansborg, Venstre og Løkke.

Det oplyser partiet i en pressemeddelelse.

Det blev til fire år i Venstre, hovedsageligt som spindoktor for formanden, for Børsting, som nu skal være public affairs direktør i kommunikationsbureauet Geelmuyden Kiese.

»Det har været en fornøjelse at arbejde tæt sammen med Lars Løkke Rasmussen og resten af Venstres ledelse og ansatte. Fra top til bund er Venstre Danmarks mest professionelle parti,« siger Mikael Børsting i pressemeddelelsen og fortsætter:

»Selv efter ti år ved magten fik Venstre fremgang ved det seneste folketingsvalg, og sidenhen har partiet udbygget positionen som Danmarks største parti. Det er en imponerende bedrift, som skyldes professionalisme, benhårdt arbejde, godt lederskab og en solid politisk fortælling. Det er jeg stolt over at have været en del af.«

Børsting entrerede på borgen i 2010, hvor han blev politisk reporter på Politiken. Herefter blev han både ansat i statsministeriet og hos Venstre som Løkkes rådgiver.

»Mikael er dygtig og dedikeret med en stærk politisk analyse. Jeg vil gerne sige tak til Mikael for et godt og tæt samarbejde, som jeg har sat meget stor pris på. Jeg ønsker Mikael held og lykke med sit nye arbejde,« siger Lars Løkke Rasmussen.

Børsting begynder hos Geelmuyden Kiese 1. marts, og Venstre vil hurtigst muligt går ud med, hvordan partiet skal køre videre uden spindoktoren.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.