Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

LA: Vi vil gerne indgå aftale om udlændinge med DF

Liberal Alliance vil ikke være nogen form for "stopklods" i forhandlingerne om udlændingestramninger.

København. Liberal Alliance er parat til en aftale om udlændinge med Dansk Folkeparti. Det fastslår partiets politiske ordfører, Christina Egelund.

Dermed rækker regeringspartiet hånden ud til Dansk Folkeparti, efter at de to partier offentligt har været uenige om forløbet i forhandlingerne om skat, finanslov og udlændingestramninger.

Liberal Alliances politiske ordfører, Christina Egelund, siger:

- Jeg ser ikke nogen problemer i, at vi kan nå til enighed i de forhandlinger om udlændingepolitikken, som DF har sat på dagsordenen.

- Det kræver selvfølgelig, at der er politisk vilje til det hele vejen rundt, men jeg vil gerne slå fast, at det er ikke os i Liberal Alliance, der er nogen stopklods for at nå en enighed i udlændingeforhandlingerne, siger Christina Egelund.

Meldingen kommer på et tidspunkt, hvor det på Christiansborg snakkes stadig mere om et meget anstrengt forhold mellem Liberal Alliance og Dansk Folkeparti.

Dansk Folkeparti har fra begyndelsen af forhandlingerne været stærkt modvillige over for Liberal Alliances ønske om "historiske" skattelettelser.

Regeringens støtteparti er gået efter at få skattelettelserne reduceret og målrettet personer med de laveste indkomster. Sker det, er DF parat til at indgå en aftale.

Til gengæld har Dansk Folkeparti krævet, at flygtninge skal sendes hjem, i takt med at der bliver sikkert i deres hjemlande.

Det er det krav, Liberal Alliance erklærer sig parat til at imødekomme.

Fredag har statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) bebudet, at han vil lave en foreløbig konklusion på, hvor langt man er kommet i forhandlingerne.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.