Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Kritisk S-ordfører sat på plads

Ordførerens soloridt holder simpelthen ikke, lyder det fra S efter kritisk debatindlæg om partiets økonomiske politik.

Socialdemokraternes transportordfører, Rasmus Prehn (S), er på Socialdemokraternes gruppemøde tirsdag blevet sat på plads, efter han i et debatindlæg i dagens Politiken kritiserer regeringens økonomiske politik og blandt andet anbefaler, at man hæver kommunernes anlægsloft.

Ifølge politisk ordfører Magnus Heunicke (S) er det vigtigt, at Socialdemokraterne spiller sammen som et hold.

- Hvis man kører soloridt og synes, det er sjovere med solomeldinger end at spille på et hold, så skal man have at vide, at vi socialdemokrater er et hold, og der skal man altså være holdspiller, siger Magnus Heunicke.'

I indlægget i Politiken skriver Rasmus Prehn blandt andet, at der skal investeres mere i offentlige bygninger og anlæg for at få skabt flere arbejdspladser hurtigt.

Men Rasmus Prehns soloridt holder »simpelthen ikke«, lyder det fra Heunicke.

- Vi har en stram økonomi i Danmark og inden for den stramme økonomi, lykkedes det alligevel regeringen at have det største anlægsbudget i 30 år og have en kickstart med 20.000 arbejdspladser, så vi strækker det maksimalt i forhold til at skabe arbejdspladser inden for det, økonomien tillader, siger Magnus Heunicke, der understreger, at der også skal være plads til debat.

- Det er helt fint at have en debat om vores politik, og hvordan vi skaber arbejdspladser, og det har vi så, hver gang vi har gruppemøde - den debat er vital og god - men derfra er man også holdspiller, siger Magnus Heunicke.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.