Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Konservative sagsøgt for millionbeløb

Det Konservative Folkeparti er blevet stævnet for 1,7 millioner kroner for ubetalte regninger.

ARKIVFOTO af Lars Barfoed (tv) og Søren Pape Poulsen (th).
ARKIVFOTO af Lars Barfoed (tv) og Søren Pape Poulsen (th).

Det Konservative Folkeparti er ikke kun i dyb vælgerkrise, men har tilsyneladende også rod i økonomien, skriver BT.

I hvert fald kan avisen afsløre, at partiet er blevet stævnet, fordi partiet ikke har betalt regninger for 1,7 millioner kroner.

Firmaet, der har stævnet Konservative, er partiets eget tidligere reklamebureau, Integral, der har andre store kunder som VELUX-koncernen, Bonnier og The North Face.

Stævningen, der er afsendt af bureauets advokat Kromann Reumert, medfører en sag i Københavns Byret, hvor centrale konservative profiler, som den tidligere partisekretær Martin Dahl og tidligere formand Lars Barfoed (K), vil blive indkaldt som vidner.

Advokat og partner, Søren Skibsted, fra advokatfirmaet Kromann Reumert siger:

»Vi har indsendt en stævning, fordi vi mener, vi kan vinde sagen. Ellers afleverer vi ikke processkrifter af den slags. Og vi gør det, fordi alle andre muligheder er udtømt. Vi foretrækker jo at undgå, at sager af den slags ender i retten,« siger han til BT.

Forelagt BTs oplysninger bekræfter Integrals direktør, Casper Janns, at bureauet har stævnet Det Konservative Folkeparti for 1.775.000 kroner. Stævningen blev afleveret i mandags via Integrals advokat Kromann Reumert.

»Vi har det bedst med at stå bag vores kunder og kommenterer aldrig på detaljer i vores kundeforhold, men jeg kanbekræfte, at vi helt generelt forventer, at vores regninger bliver betalt. Det gælder selvsagt også for Det Konservative Folkeparti,« siger Casper Janns.

Da der er tale om en verserende sag, har Det Konservative Folkeparti ingen kommentarer.

»Jeg kan bekræfte, at der kører en sag mellem Det Konservative Folkeparti og vores tidligere reklamebureau Integral. Da der er tale om en igangværende sag, kommenterer vi ikke,« skriver partiets konstituerede partisekretær, Alexander Tolstrup, i en mail.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.