Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Konservative roser statsministeren for at sætte fokus på bedre integration

De Konservatives formand Søren Pape er ikke begejstret for statsministerens nytårstale, men roser dog Helle Thorning-Schmidt for at sætte fokus på bedre integration.

Der er mest ris, men også en smule ros til statsminister Helle Thorning-Schmidts nytårstale fra De Konservative.

»Det eneste positive, der er at sige om talen, er, at danskerne nu har et helt klart valg, når de her i løbet af 2015 skal stå i stemmeboksen. Skal verdens største offentlige sektor være endnu større, eller skal fokus være på at skabe vækst op arbejdspladser i den private sektor. Det Konservative Folkepartis svar er klart det sidste, og derfor går vi til valg på at sænke skatter og afgifter markant. Danskerne skal ganske enkelt have lov til at beholde nogen flere af deres egne penge,« siger formand Søren Pape.

Statsministeren sagde blandt andet, at flygtninge og indvandrere skal arbejde mere for deres kontanthjælp, og den udmelding falder i god jord hos den konservative leder.

»Jeg vil gerne rose Statsministeren for nu endelig at sætte fokus på, hvordan vi får forbedret integrationen af vores flygtninge og indvandrere. Der er alt for mange flygtninge og indvandrere som ikke bidrager til det danske samfund og henslæber en kummerlig tilværelse i ghettoerne. Det skal vi have gjort noget ved, og derfor er jeg glad for, at regeringen nu vil sikre, at flygtninge og indvandrere på kontanthjælp fremover skal arbejde for ydelsen. Det bidrager Det Konservative Folkeparti gerne til at få vedtaget - jo før jo bedre.«

Søren Pape glæder sig til et kommende folketingsvalg.

»Alt i alt så virker det som en regering og en Statsminister som mere er optaget af at sidde på magten, end på gøre noget ved de problemer Danmark kæmper med. Derfor er det godt, at 2015 er et valgår. Det er tid til en ny regering og en ny retning for Danmark.«

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.