Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Konservativ Ungdom bakker op om Ks højredrejning

Det er på tide, at de Konservative rykker til højre for Venstre, mener Konservativ Ungdom, der roser Søren Pape Poulsen for at tage skridtet. Det giver et mere klart billede af, hvad de Konservative går ind for, lyder det.

En af de mange udgaver af de Konservatives STOP-kampagne.
En af de mange udgaver af de Konservatives STOP-kampagne.

»Det er en rigtig god melding, Søren Pape kommer med nu.«

Sådan lyder kommentaren fra Konservativ Ungdoms landsformand, Mikkel Ballegaard, efter Søren Pape Poulsen (K) i Berlingske udtrykker, at han vil rykke partiet til højre for Venstre - også på værdipolitikken. Ifølge den unge landsformand vil højredrejningen blandt andet betyde, at den konservative politik bliver bundet tættere sammen, så flere mennesker dermed også kan få en forståelse af, hvad partiet står for.

»Det giver et mere klart billede af, hvad vi konservative går ind for, når man melder så klart ud, hvor vi står i både økonomiske og værdimæssige spørgsmål. I virkeligheden hænger de to ting sammen, da samfundets økonomiske indretning skal findes i netop vores værdipolitik,« siger Mikkel Ballegaard i en pressemeddelelse og uddyber:

»For eksempel vil vi sænke skatten, fordi vi forventer, at borgere i det her land selv tager ansvar for sig selv og sin familie og derfor også skal have friheden til det. Det er et eksempel på økonomisk politik, som tager afsæt i vores værdier. Derfor er det også en rigtig god udmelding, at vi placerer os til højre både økonomisk og værdimæssigt.«

Udover at give et mere klart billede af de Konservatives politik, mener landsformanden også, at udmeldingen kan gå hen og vinde vælgere tilbage, der er blevet tabt gennem de seneste år. Han understreger dog, at hovedformålet med udmeldingen ikke skal være vælgernes gunst:

»Man skal jo sige noget i politik, fordi man mener det og tror på det, og det ved jeg også, at Søren gør med denne udmelding. Når det så er sagt, så tror jeg også, at dette kan få flere borgerlige vælgere til at stemme på de konservative. Rent og tydeligt, bliver det sagt, hvor vi politisk har vores rod, og hvor vi politisk skal finde hen nu, så udmeldingen møder stor ros herfra.«

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.