Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

K-profil: Vi forventer »helt 100 procent« at vinde retssag

Gruppeformand for de Konservative, Brian Mikkelsen, er ikke nervøs over udsigten til en tur i retten mod partiets tidligere reklamebureau.

Brian Mikkelsen (K).
Brian Mikkelsen (K).

En stævning over ubetalte regninger for 1,7 millioner kroner ryster ikke de Konservatives grundvold. Det siger gruppeformand for de Konservative Brian Mikkelsen (K) til DR Nyheder.

»Vi er velpolstrede, så vi kan betale en hvilken som helst regning, men det er jo ikke sådan, at bare fordi man er en offentligt kendt person eller et firma, at man så skal lægge sig ned for nogle krav, når vores advokater mener, at vi ikke skylder nogen penge,« siger Brian Mikkelsen til DR Nyheder og understreger, at han er »helt 100 procent sikker på«, at de Konservative vinder sagen.

Firmaet bag stævningen er partiets eget tidligere reklamebureau, Integral.

Stævningen medfører en sag i Københavns Byret, hvor konservative profiler som tidligere partisekretær Martin Dahl og tidligere formand Lars Barfoed (K) vil blive indkaldt som vidner.

Integrals direktør, Casper Janns, har over for BT bekræftet, at bureauet har stævnet partiet.

»Vi har det bedst med at stå bag vores kunder og kommenterer aldrig på detaljer i vores kundeforhold, men jeg kan bekræfte, at vi helt generelt forventer, at vores regninger bliver betalt. Det gælder selvsagt også for Det Konservative Folkeparti,« siger han til BT.

Ifølge Brian Mikkelsen har de Konservative afbrudt samarbejdet med Integral på grund af kvaliteten i bureauets arbejde.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.