Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

K opfordrer Thorning til at droppe snik-snakken

Danmark kommer ud af den økonomiske krise ved konkret politisk handling, ikke ved snik-snak, lyder det fra de Konservative, efter Helle Thorning-Schmidt har holdt sin nytårstale.

Statsminister Helle Thorning-Schmidts (S) nytårstale til danskerne er blottet for konkrete bud på, hvordan Danmark kommer ud af krisen.

Sådan lyder dommen fra den konservative formand, Lars Barfoed (K), der opfordrer Helle Thorning-Schmidt til at stoppe snik-snakken og i stedet fokusere på reformer.

- Kriser løses ved konkret politisk handling og ikke ved en gang snik snak om fortiden. Statsministeren må komme med nogle konkrete bud på løsninger i stedet for blot at blive ved med at konstatere, at Danmark er i økonomisk krise. Det skylder hun alle de mennesker, der har mistet deres job eller har en utryg jobsituation, siger Lars Barfoed i en skriftlig kommentar.

Lige som Venstre og Liberal Alliance ønsker han, at man styrker danske virksomheders konkurrenceevne ved at sænke skatterne.

- Danske virksomheder har brug for en regering, som fører en målrettet politik, der forbedrer virksomhedernes vilkår og muligheder for at skabe flere arbejdspladser. Der er brug for en erhvervspakke, der sænker virksomhedernes omkostninger, mindsker det offentlige bureaukrati, og gør det mere attraktivt at investere i danske virksomheder. Det er vejen til nye og flere arbejdspladser i Danmark. Vi skal væk fra statsministerens dommedagsretorik og i stedet skabe tro på fremtiden, siger Lars Barfoed.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.