Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

K: København diskriminerer de bedst egnede

»Det handler kun om at købe sig stemmer hos dagpengemodtagerne og bliver aldrig med vores stemmer,« lyder det fra Rasmus Jarlov (K).

Rasmus Jarlov.
Rasmus Jarlov.

Ledere med ansvar for at ansætte folk i offentlige akutjob kan blive pålagt at ansætte en langtidsledig, der er i fare for at miste retten til dagpenge. Den langtidsledige skal være kvalificeret til stillingen, men behøver ikke at være den bedst egnede i ansøgerfeltet. Det skriver Berlingske, efter at have fået aktindsigt i et brev fra Beskæftigelsesministeriet til Københavns Kommune.

De Konservative er oprørt over, hvad partiet kalder »åbenlys diskrimination af de mennesker, der skubbes bagerst i jobkøen«.

- Det er asocialt og urimeligt at skubbe kontanthjælpsmodtagere bagerst i jobkøen, fordi folk på dagpenge er politisk udpeget som en gruppe, der skal favoriseres. Det handler kun om at købe sig stemmer hos dagpengemodtagerne og bliver aldrig med vores stemmer, siger Konservatives politiske leder i København, Rasmus Jarlov.

BNB

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.