Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Jetset-natklub gør comeback med 40 akutjob

Diskoteket Nasa, som lukkede i 2011, genåbner om kort tid, og de nye ejere har i den forbindelse opslået 40 akutjob. Det viser et kæmpe socialt ansvar, siger Pernille Rosenkrantz-Theil.

ARKIVFOTO.
ARKIVFOTO.

Det ligger i Boltens Gård i det centrale København og dannede i en årrække ramme om det danske jetsetliv, indtil det lukkede i 2011. Nu er natklubben Nasa på vej til at genåbne, og det kan meget vel blive med medarbejdere i regeringens nye akutjob-ordning.

I hvert fald har natklubben slået 40 akutjob op på jobnet.dk, og det har fået Pernille Rosenkrantz-Theil (S), medlem af beskæftigelsesudvalget, til at juble.

- Det er et kæmpe socialt ansvar at påtage sig, og natklubben er et eksempel til efterfølgelse for rigtig mange andre private virksomheder. Samtidig synes jeg, at det understreger, hvor mange forskellige job der er i spil, når vi taler om de her akutjob, siger hun til Berlingske Nyhedsbureau og henviser til, at Nasa søger alt lige fra en manager til bartendere, afryddere og garderobefolk.

- Sammenholdt med at der også bliver slået stillinger op som serviceassistent, kontorbetjent og elektriker, er der jo tale om mange forskellige typer akutjob. Det betyder, at vi kommer til at favne mange mennesker med den her ordning, tilføjer Pernille Rosenkrantz-Theil.

Hun er overrasket over, at der allerede er kommet så mange virksomheder på banen i forbindelse med regeringens nye tiltag.

- Vi har ikke engang tredjebehandlet lovforslaget endnu, og alligevel tikker det ind med akutjob time for time. Så det lover godt, siger hun og håber samtidig, at Nasas mange jobopslag vil inspirere andre private virksomheder til at vælge ledige, der er omfattet af akutjob-ordningnen.

- Jeg håber bestemt, at det her vil motivere andre virksomheder til at tage handsken op, for når Nasa alene kan opslå 40 stillinger svarende til, hvad enkelte af de mindre kommuner leverer i alt, så bør det også være muligt for andre virksomheder at komme med på vognen.

Det tidligere nok så populære Nasa var kendt for dyre champagner og prominente stamgæster, men måtte bukke under for finanskrisen i oktober 2011. De nye ejere er Michael Douton Rivas og Christian Melbye Jensen, der har stor erfaring fra natklub-branchen.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.