Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Interaktiv grafik: Flygtningekrisen og de mange politiske udmeldinger

Overblik: Hvem har foreslået hvad, siden større grupper af flygtninge i september sidste år satte kurs mod Sverige ad de danske motorveje - og for alvor satte flygtninge- og migrantkrisen på den politiske dagsorden? Politiko.dk har samlet de vigtigste forslag, udspil og meldinger fra Folketingets partier.

Denne grafik er opdateret og afløser en tidligere version, som var behæftet med fejl i mandatfordelingen.
Denne grafik er opdateret og afløser en tidligere version, som var behæftet med fejl i mandatfordelingen.

På forsiden af Berlingske torsdag foreslog Liberal Alliance en »asyl-timeout«. Partiet vil lukke Danmark i to år. Antallet af flygtninge, der er kommet til Danmark, siden vi i september var vidner til, at flygtninge gik på motorvejen ved Rødby, er simpelthen for højt – især hvis det fortsætter, lyder det.

Samtidig er flygtninge- og indvandrerpolitikken nu det suverænt vigtigste emne på danskernes politiske dagsorden.

Politiko.dk er derfor dykket ned i, hvad Folketingets partier siden september er kommet med af udspil og markante, nye udmeldinger i bestræbelserne på at løse flygtningekrisen.

Vi har bevidst udeladt den længerevarende diskussion om grænsekontrol, hvor adskillige partier ad flere omgange har foreslået både midlertidig og permanent grænsekontrol samt indførsel af transportøransvar. Den danske grænsekontrol har siden den blev indført 4. januar ført til, at 4.458 personer er kontrolleret, 6 har fået afvist/nægtet indrejse, 4 er blevet sigtet for menneskesmugling.

Forslagene i grafikken herunder dækker perioden fra september 2015 til nu.

Denne grafik er opdateret og afløser en tidligere version, som var behæftet med fejl i mandatfordelingen.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.