Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Højreparti klar til at samle underskrifter

Stemmesedlen til årets folketingsvalg bliver lang, og nu forsøger endnu et parti at blive opstillingsberettiget.

Landsformanden for højrepartiet Dansk Samling, debattøren Morten Uhrskov Jensen, meddeler på Facebook, at partiet nu er blevet godkendt som parti, og at det derfor vil begynde at samle vælgererklæringer.

Dansk Samling, der blev stiftet i 2010, har udlændingepolitikken og EU som sine to omdrejningspunkter. Danmark skal ud af EU og indvandringen fra tredjeverdenslande skal bremses, mener partiet.

Partiet arbejder også for at styrke kernefamilien. Således skal det være muligt for en familie at leve af én indkomst, mens børnene er små. Det vil Dansk Samling sikre ved et markant forhøjet beskæftigelsesfradrag, hvis den ene forælder vælger at passe børnene hjemme.

Dansk Samling skal - som de øvrige nye partier - indsamle 20.260 underskrevne og godkendte vælgererklæringer for at få en plads på stemmesedlen til folketingsvalget.

BNB

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.