Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Helbredt Bent Hansen klar til endnu en tørn

Bent Hansen, formand for Region Midtjylland og Danske Regioner, er blevet meldt rask efter alvorlig sygdom. Han genopstiller til november.

Socialdemokraten Bent Hansen (S), der er formand for både Region Midtjylland og Danske Regioner, genopstiller ved valget til november.

- Jeg har nu en dygtig speciallæges ord for, at jeg er kureret for den tarmkræft, som jeg fik konstateret i foråret. Med andre ord er jeg rask og har derfor besluttet at stille op, siger 64-årige Bent Hansen, der ved seneste valg fik 72.665 personlige stemmer.

Bent Hansen har været aktiv i politik i årtier. I 1990 blev han amtsborgmester i Viborg, og han sad på posten, indtil amtet blev en del af Region Midtjylland.

Bent Hansen kalder den dagsorden, der tegner sig for det politiske arbejde de kommende år, for spændende.

- I den næste periode ligger der et stort arbejde i at sikre gennemførsel af de store hospitalsbyggerier, og at pengene rækker til de store kvalitetsmæssige fremskridt, vi ønsker. I psykiatrien har vi en meget spændende plan for, hvordan vi kan flytte Psykiatrisk Hospital i Risskov til Skejby, så det bliver en del af det nye universitetshospital, siger Bent Hansen i en pressemeddelelse og uddyber:

- Jeg genopstiller, fordi jeg har troen på, at det kan lykkes. Vi har skabt en region, der fungerer. Jeg mærker, at der er opbakning til udvikling og forandring hos ansatte på alle niveauer i Region Midtjyllands store organisation. Der er et fagligt engagement, som inspirerer og giver energi, siger han.

I oktober sidste år fortalte han om sin sygdom og erkendte, at han var i tvivl om sin politiske fremtid:

- Jeg har set for mange (politikere, red.), der er blevet ved for længe, og det har gjort indtryk på mig, sagde han til TV/Midt-Vest i den forbindelse.

Valget til kommuner og regioner foregår tirsdag den 19. november.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.