Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Forhandlinger om Togfond udskudt efter hjernerystelse

Dansk Folkepartis trafikordfører har pådraget sig en mindre hjernerystelse og er ikke klar til at forhandle videre om Togfonden mandag.

Kim Christiansen har taget dette billede af sig selv efter uheldet.
Kim Christiansen har taget dette billede af sig selv efter uheldet.

Forhandlingerne om fordelingen af midlerne i Togfonden fortsætter mandag 13. januar, oplyser Transportministeriet.

Enhedslisten og Dansk Folkeparti var ellers kaldt til forhandlinger mandag 6. januar, men det møde bliver ikke til noget, da trafikordfører Kim Christiansen (DF) er faldet i sit hjem og har pådraget sig en mindre hjernerystelse.

»Jeg ønsker Kim Christiansen god bedring og glæder mig til at mødes og lave en aftale,« siger transportminister Pia Olsen Dyhr (SF).


Kim Christiansen er af sin læge blevet beordret hvile ugen ud, og han skulle altså være klar til nye forhandlinger 13. januar.

Forhandlingerne om, hvordan de 28,5 milliarder kroner i Togfonden skal fordeles, blev sat på standby før jul, da Dansk Folkeparti ville have en tænkepause.

Den skulle Kim Christiansen og hans partifæller blandt andet bruge til at overveje, om de vil gå med til regeringens ønske om en ny togbro over Vejle Fjord, og ligeledes om de er villige til at bruge af den buffer på fem milliarder kroner, som partiet ønsker.

I tænkepausen har Dansk Folkeparti også sendt spørgsmål til regeringen omkring IT og parkeringsforhold i forbindelse med de nye projekter.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.