Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

FAKTA: SF-baglandet støtter Pia Olsen Dyhrs kurs

Der er bred opbakning længere nede i SF's rækker til partiformandens markeringer, viser rundspørge.

København: Ritzau har op til SF's landsmøde i weekenden sendt et spørgeskema rundt til 222 SF-lokalformænd, byråds- og regionspolitikere. 124 har svaret.

Her er et udpluk:

* I et interview med Jyllands-Posten 12. januar siger Pia Olsen Dyhr, at venstrefløjen har været berøringsangste i dele af integrationsdebatten, nemlig sammenhængen mellem kultur, etnicitet og seksuelle overgreb. Er du enig i, at venstrefløjen har været berøringsangst over for de emner?

Helt enig: 19 procent

Delvist enig: 56 procent

Hverken enig eller uenig: 6 procent

Delvist uenig: 15 procent

Helt uenig: 4 procent

 

* Deler du partiformandens opfattelse af, at Alternativet, De Radikale og Enhedslisten er utopister, når det kommer til udlændingepolitikken?

Ja: 57 procent

Nej: 19 procent

Ved ikke: 23 procent

 

* Mener du, at SF har rykket sig på udlændingepolitikken under flygtninge- og migrationskrisen?

Ja, til højre: 20 procent

Ja, til venstre: 7 procent

Nej: 63 procent

 

Kilder: Rundspørge foretaget af Ritzau i dagene 11.-14. maj

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.