Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Fængselsaftale er næsten i hus

En aftale for Kriminalforsorgen er tæt på indgået. Partierne bag aftalen, der er en del af finansloven 2013, mødes onsdag eftermiddag for at få de sidste detaljer på plads.

De partier, der i øjeblikket forhandler om en aftale for Kriminalforsorgen, er så godt som enige om en aftale, der blandt andet sikrer 200 nye fængselspladser.

Det erfarer Berlingske Nyhedsbureau.

Regeringen, Liberal Alliance, Enhedslisten, DF og de Konservative er nået til enighed omkring finansieringen, der blandt andet betyder, at man beskærer det offentlige tilskud til tandrensninger.

Aftalen indebærer blandt andet, at der oprettes 200 ekstra fængselspladser, der kommer et rockerfængsel i Østjylland, og der bliver i fængslerne i større omfang oprettet særlige afsnit til stærke fanger.

Forhandlingerne, der forrige weekend blev sat på stand by på grund af Venstre, blev tirsdag eftermiddag genoptaget og fortsatte onsdag morgen. Forhandlerne mødes ifølge Berlingske Nyhedsbureaus oplysninger igen onsdag klokken 13 for at få de sidste detaljer i forliget på plads.

Venstre smækkede tirsdag aften med døren til forhandlingerne, fordi partiet mener, at finansieringen vil gøre det dyrere at være dansker.

Aftalen om Kriminalforsorgen er en del af finansloven for 2013.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.