Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Enstemmig beslutning at anke Farvergade-sagen

Jobcenter i Farvergade 10 tæt på Københavns Rådhus.
Jobcenter i Farvergade 10 tæt på Københavns Rådhus.

Borgerrepræsentationen i Københavns Kommune besluttede torsdag aften som ventet at forsøge at anke Østre Landsrets dom i den såkaldte Farvergade-sag til Højesteret.

Sagen handler om, at kommunen uberettiget har modtaget refusion for aktivering af ledige. Kommunen blev i december dømt til at tilbagebetale omkring 100 millioner kroner til staten. Det er den afgørelse, som Borgerrepræsentationen enstemmigt har vedtaget at anke.

Beskæftigelses- og integrationsborgmester i Københavns Kommune, Anna Mee Allerslev (R), støtter beslutningen.

- Advokaterne og kommunens jurister mener, at Østre Landsret traf en forkert afgørelse. Desuden mener kommunen, at Landsrettens afgørelse på en række punkter er meget principiel og har vidtrækkende konsekvenser for det kommunale selvstyre, siger hun.

BNB

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.

  • Politisk Morgenpost
  • Analyser & Perspektiv
  • Den Politiske Puls
  • Indeks