Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Endnu en lokalformand forlader LA i protest

Liberal Alliance i Esbjerg mener, at LA burde gå ud af regeringen. Nu forlader lokalformand partiet.

Endnu en lokalformand melder sig ud af Liberal Alliance, der er i en mindre krise, efter partiet har måttet opgive at få trumfet de ønskede skattelettelser igennem.
Endnu en lokalformand melder sig ud af Liberal Alliance, der er i en mindre krise, efter partiet har måttet opgive at få trumfet de ønskede skattelettelser igennem.

Endnu en lokalformand melder sig ud af Liberal Alliance, efter at regeringen har opgivet planerne om en historisk stor skatteaftale.

Det er lokalformanden for LA i Esbjerg, Rene Christensen-Dokbua.

Han skriver i en pressemeddelelse, som han har lagt ud på Facebook, at det skyldes »usande kommentarer« om regionsrådsmedlem Marianne Mørk Mathiesen, der mandag meldte sig ud af LA.

Marianne Mørk Mathiesen var LAs eneste medlem af regionsrådet i Region Syddanmark.

»Det helt afgørende er, at vi fuldkommen har mistet vores troværdighed,« sagde Marianne Mørk Mathiesen til TV 2/Fyn om sin beslutning.

»Dråben var den sidste udmelding om, at vi igen opgav en sag, vi har stået stejlt på. Det var dråben: At vi endnu en gang laver en kolbøtte og endnu en gang efter en fejlslagen ledelsesvurdering,«

Også Carsten Grumsen, der har været med i bestyrelsen for LA i Esbjerg, har meldt sig ud.

Udmeldelserne kommer i kølvandet på, at både lokalformanden for LA i Thy/Mors, Leo Skydt Jørgensen, og lokalformanden for Frederikshavn/Læsø, Kristina Mebus, har meldt sig ud.

Fredag i sidste uge mødtes Liberal Alliances hovedbestyrelse i Nyborg. Her var der fuld opbakning til såvel fortsat regeringsdeltagelse som politisk leder Anders Samuelsens fortsatte lederskab, lod Samuelsen forstå efter mødet.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.