Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

ELs hovedbestyrelse ser positivt på socialpakke

Enhedslistens hovedbestyrelse følger finanslovsforhandlingerne tæt. Socialpakken, der i dag er blevet offentliggjort, er et positivt bidrag, siger talsperson.

Den milliardstore pakke, der skal hjælpe landets svage og udsatte, indeholder mange positive elementer.

Det siger medlem af Enhedslistens hovedbestyrelse Signe Færch.

- Jeg synes, det er ekstremt vigtigt, at vi gør noget for dem, der har aller mindst i det her samfund. Vi har en regering, der har ført en politik, der desværre har haft konsekvenser for nogle af de her mennesker, og derfor har vi hele tiden sagt, at det var afgørende for os, at der lå ting i den her finanslov, som gjorde vilkårene for nogle af dem, der har mindst i Danmark, bedre, siger Signe Færch.

Hun er talsperson for den gruppe af hovedbestyrelsesmedlemmer, der løbende er blevet orienteret om finanslovsforhandlingerne af Enhedslistens forhandlere.

Signe Færch vil dog ikke kommentere på det samlede finanslovsforslag, og hun ønsker heller ikke at svare på, hvornår Enhedslistens hovedbestyrelse samles.

- Vi følger udviklingen tæt, og vi bliver orienteret løbende, siger hun.

Sidste år blev hele Enhedslistens hovedbestyrelse samlet for at nikke ja til den finanslov, som Enhedslisten og regeringen havde forhandlet sig frem til.

Enhedslistens politiske ordfører, Johanne Schmidt-Nielsen, forventer, at den samlede finanslov bliver præsenteret søndag.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.