Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

DR-chef skamroser Möger: Han er et naturtalent

Michael Thouber, der kalder Möger for »et naturtalent« står her sammen med forfatter og debattør, Jørgen Leth.
Michael Thouber, der kalder Möger for »et naturtalent« står her sammen med forfatter og debattør, Jørgen Leth.

På Thor Mögers nye arbejdsplads DR2 er man begejstret for det kommende samarbejde. Og hos DR2-chef Michael Thouber er forventningerne ifølge bt.dk høje til kanalens nye »naturtalent«.

- Dels har han en fantastisk viden og ekspertise fra det politiske miljø, og så har vi kigget på det, man normalt kigger på: Om han har gennemslagskraft, og om han formår at sætte en præmis for en debat, og det er han ret stærk til, afslører Michael Thouber til bt.dk.

Den tidligere skatteminister skal være vært på DR2s nye debatprogram »Gadens Parlament«, der ikke bare kommer til handle om de store politiske dagsordener, men også om de politiske emner, som danskerne taler om i kantinen og ude på arbejdspladserne. Og til at styre det, passer Thor Möger lige ind, mener Michael Thouber.

- Det er jo et format, der indbyder danskerne i bred forstand til debat, og derfor har vi også kigget på, om han kan gå ind i danskerne med træsko på, og om han er nærværende, når det ikke er blandt eksperter, politikere og meningsdannere, altså helt almindelige danskere som dig og mig, der har lyst til at blande sig i debatten. Og det har han faktisk vist sig skrap til, siger manden, der sammen med Adam Holm er sat i spidsen for det nye DR2.

Lyder det ikke lidt som Højlunds Forsamlingshus?

- Ha-ha, altså vi har jo kigget på tidligere formater, hvor danskerne med succes er taget med indenfor til debat, men det, der adskiller det her program, er dels, at vi tager nye medier i brug ved siden af programmet, og så er vores værtskarakter jo en noget anden karakter end Niels Højlund, må man sige.

Hvornår »Gadens Parlament« kommer på skærmen vil DR2-chefen ikke ud med endnu, men opfordrer til at se med, når den tidligere SF-politikere debuterer som tv-vært.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.