Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

DF køber folkedanser-domæne for 75.000 kroner

DF har i flere år været interesseret i at få domænenavnet df.dk, der hidtil har tilhørt Landsforeningen Danske Folkedansere. Nu er parterne blevet enige om en overdragelse for 75.000 kroner.

Landsforeningen Danske Folkedansere har solgt sit domæne df.dk til Dansk Folkeparti for 75.000 kroner. Arkivfoto af folkedans i Lem Hallen.
Landsforeningen Danske Folkedansere har solgt sit domæne df.dk til Dansk Folkeparti for 75.000 kroner. Arkivfoto af folkedans i Lem Hallen.

Internetbrugere, der er på jagt efter partiet Dansk Folkepartis hjemmeside og måske har været lidt hurtig på tasterne eller gættet sig frem til hjemmesideadressen, er i mange år ofte landet hos Landsforeningen Danske Folkedansere. Det var nemlig folkedanserne, som oprindeligt var først ude og sikre sig domænenavnet df.dk. Det har foreningen nu solgt til Dansk Folkeparti for 75.000 kroner.

- Vi har løbende været i kontakt med hinanden gennem mange år, alene af den grund, at foreningen har modtaget mange henvendelser, som i virkeligheden var rettet mod os. Dem har de pænt sendt videre til os gennem årene. Vi er glade for, at vi nu er blevet enige om en pris, så vi har kunnet overtaget domænenavnet, siger Carl Christian Ebbesen, organisatorisk næstformand i Dansk Folkeparti.

Partiet og folkedanserne har tidligere været i kontakt med henblik på en overtagelse af domænenavnet, uden det er resulteret i en aftale om et salg.

Landsforeningen Danske Folkedanseres oprindelige navn ved stiftelsen i 1929 var Danske Folkedansere, og heraf kom forkortelsen til domænet df.dk, oplyser foreningen i en meddelelse på hjemmesiden folkedans.dk, som anvendes i dag.

Overdragelsen af domænenavnet til Dansk Folkeparti er sket, og på grund af tekniske justeringer vil der fortsat gå et par dage, før de personer, der klikker ind på df.dk, vil blive mødt af det samme indhold, som i dag findes på partiets nuværende hjemmeside.

Landsforeningen Danske Folkedansere kan nu findes på folkedans.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.