Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

DF: I har syltet udlændingestramningen

Dansk Folkepartis integrationsordfører anklager regeringen for at tilsidesætte fundamentale, demokratiske principper på udlændingeområdet.

Beskæftigelsesminister Mette Frederiksen bekræfter, at regelændringen ikke er sket endnu.
Beskæftigelsesminister Mette Frederiksen bekræfter, at regelændringen ikke er sket endnu.

- Når et flertal i Folketinget stemmer for et bestemt regelsæt, så må man også kunne regne med, at det bliver implementeret, uanset hvilken regering der sidder ved magten.

Sådan siger Dansk Folkepartis integrationsordfører Martin Henriksen til Information, efter Beskæftigelsesministeriet har undladt at indføre en række skærpede krav til udenlandske studerende, som VKO og Liberal Alliance i sommeren 2011 vedtog at implementere i Udlændingeloven.

I et svar fra november henviser beskæftigelsesminister Mette Frederiksen (S) Martin Henriksen til en skrivelse fra Styrelsen for Fastholdelse og Rekruttering, hvor styrelsen bekræfter, at regelændringen »ikke er sket endnu«, men at »denne aktuelt er under overvejelse som følge af regeringsskiftet«, skriver Information.

Men Martin Henriksen er ikke tilfreds og mener, det er »despekt for Folketinget«.

Dansk Folkeparti har nu besluttet at tage sagen op i Folketingets Integrationsudvalg.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.