Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

DF: Enhedslisten billigt til salg

Dansk Folkeparti er overrasket over, at Enhedslisten trak en stor del af sine krav til Finansloven tilbage. Aftalen løser ikke ledigheden, mener formand Kristian Thulesen Dahl.

- Det er godt for regeringen, at Enhedslisten er så billigt til salg.

Sådan lyder reaktionen på den nye finanslovsaftale fra Dansk Folkepartis formand, Kristian Thulesen Dahl, der undrer sig over, hvor alle de skrappe krav fra regeringens støtteparti er blevet af.

- Når man har hørt Enhedslistens udmeldinger under forhandlinger kunne man have forventet, at de ville have stået mere fast over for regeringen. Tag for eksempel energirenoveringerne. Frank Aaen sagde, at det var en betingelse for, at Enhedslisten ville gå med i aftalen, men sådan blev det ikke, siger DF-formanden.

Han understreger, at Dansk Folkeparti støtter flere af initiativerne i finanslovsaftalen.

- 25 millioner kroner til at bekæmpe social dumping rækker ikke langt, men vi er da glade for, at man gør noget ved sagen, siger Kristian Thulesen Dahl, der til gengæld mangler konkrete bud på, hvordan der skabes flere arbejdspladser.

- Det er ikke en god idé at afskaffe boligjob-ordningen og nedrivningsuljen, når der mangler tusindvis af arbejdspladser, siger han.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.