Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.
B-tinget

Det multikulturelle samfund er en ulykke

Marie Krarup (DF)
Marie Krarup (DF)

Jeg lagde et grotesk eksempel på Politikens hattedamemoral ud på facebook og fik hurtigt en række kommentarer som: ”Hvorfor dog beskæftige sig med sådan en dame? Det er jo bare en fortabt fortidslevning. Alle kan jo se, at det multikulturelle samfund er en ulykke.”

Damen havde skrevet et læserbrev om, hvor hårdt det er at være udlandsdansker og skamme sig over Danmark under VKO. Hun beskriver her, hvordan hun prøver at ændre synet på Danmark: Hun har forsøgt, ”at vaske Dansk Folkeparti-snavset bort.” Og videre: "Jeg lavede spin på den hårde, eller åbne tone om man vil, og fortalte, at den stille og roligt ville få renset ud i fordommene og blive erstattet af en mindre skinger tone. At det multikulturelle samfund snart ville bundfælde sig, og derefter ville vi i Danmark alle leve sammen i respekt og harmoni."

Sikke en skrækkelig blanding af selvgodhed, uvidenhed og faktaresistens.

Men undskyldningen er selvfølgelig, at hun har levet i Sverige og dermed ikke kunnet se, hvad der skete i Danmark. Noget andet er, at det faktisk er værre i Sverige end i Danmark, - men det er der ikke nogen, der taler om. Eller jo – EN – Lars Hedegård er begyndt at udgive en ugeavis i Sverige om multikulturens ulykker.

Hvad er det så, det multikulturelle samfund har bragt os? Enorme offentlige udgifter, ghettoer med forhøjet kriminalitet og kæmpe integrationsproblemer. Kriminaliteten koncentrerer sig især om bestemte grupper – særligt 2. generations indvandrere fra 3. verdens lande er voldsomt overrepræsenteret i kriminalitetsstatistikkerne. I aftenens TV2-avis kl. 19 fik vi fortalt, at asylansøgere er 23 gange mere kriminelle end danskerne generelt. Og lige nu stiger antallet af asylansøgere og familiesammenførte på grund af regeringens lempelser af udlændingepolitikken.

Vi har også oplevet kultursammenstødene i forbindelse med Muhammedkrisen, Kokkedalkrisen og overfaldet på Kurt Westergaard.

Man skal være meget tungnem for ikke at se, at dette er en uholdbar kurs. Det multikulturelle samfund er en ulykke.

Og vi kan ikke længere lægge skylden på danskerne, som Politiken ellers normalt gør. For to forskere har for nyligt påvist, at der ikke er hold i racisme-anklagerne imod danskerne.

Det kan godt være, at nogle naive mennesker stadig går og drømmer om et multikulturelt paradis. Men kan de ikke godt begynde at se ud af vinduerne og læse lidt statistik og aviser (ikke Politiken), så de fatter det, som de fleste andre allerede har fattet: det multikulturelle samfund kan ikke realiseres uden at ødelægge det nuværende samfund. Det multikulturelle samfund er en ulykke. Og stem så nogle andre partier til magten, så vi kan få stoppet indvandringen af uintegrerbare udlændinge til Danmark hurtigst muligt.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.