Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

»Det er en ny begyndelse for Wonderful Copenhagen«

Sophie Hæstorp Andersen er tilfreds med de ændringer, Wonderful Copenhagen har præsenteret tirsdag. Hun mener, det er en ny begyndelse for den udskældte organisation.

Det er med tilfreds mine, at regionsrådsformand Sophie Hæstorp Andersen (S) tirsdag modtager en redegørelse fra Wonderful Copenhagen, hvor organisationen lægger op til udskiftninger i både bestyrelsen og på direktørposten.

Blandt andet vil den administrerende direktør, Lars Bernhard Jørgensen, trække sig, så snart en afløser er fundet.

»Jeg er meget tilfreds med den redegørelse, der er kommet, og jeg er også tilfreds med, at der på en god og ordentlig måde sker en fornyelse af ledelsen og bestyrelsen,« siger Sophie Hæstorp Andersen.

Tilbage i august kunne Wonderful Copenhagen brødbetynget konstatere, at afviklingen af Eurovision 2014 på Refshaleøen sluttede i et underskud på 58 millioner kroner. Det fik omgående Region Hovedstaden, der har fungeret som medarrangør for arrangementet - til at kræve en redegørelse for forløbet, ligesom Sophie Hæstorp Andersen selv sagde, »at det bør få konsekvenser.

Om de konsekvenser indebar, at Lars Bernhard Jørgensen burde gå af, ønsker hun ikke at svare på, men slår i stedet fast, at forandringerne kan tjene som ny start for den udskældte organisation.

»Det vigtige er, at Wonderful Copenhagen får en ny start, og det her betyder, at organisationen nu kan bruge al sin tid og tillid og troværdighed på at skabe flere turismearbejdspladser i hovedstadsregionen,« siger regionsrådsformanden.

»Det er en ny begyndelse for Wonderful Copenhagen, der har leveret mange gode ting, og som nu begynder en ny fortælling,« siger hun.

Det er endnu uvist, hvem der skal tage over for Lars Bernhard Jørgensen. Sophie Hæstorp Andersen ser gerne, at vedkommende kan nå endnu længere ud geografisk, end det hidtil er lykkedes.

»Vi skal have et større fokus på det, der hedder Greater Copenhagen, altså også det nordsjællandske og eksempelvis, hvad der sker på den anden af sundet i Malmø, siger hun.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.