Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Dansk Folkepartis finansordfører skærer ned på posterne

Finansordførerskabet fylder så meget for René Christensen, at han dropper posten som landbrugsordfører.

Dansk Folkepartis finansordfører, René Christensen, siger farvel til posten som landbrugsordfører og posten som formand for Folketingets Miljø- og Fødevareudvalg, som han hidtil har bestridt ved siden af finansordførerskabet.

Partiet betegner selv udskiftningen som en mindre rokade. Og René Christensen lader i en skriftlig kommentar forstå, at posten som finansordfører er for omfattende til at kunne forenes med de øvrige opgaver.

»Jeg må sige, at det er med et vist vemod, at jeg siger farvel til ordførerposten og formandsposten, for landbruget er et område, som jeg virkelig brænder for. Det både tror og håber jeg, at alle, der kender til mit virke, vil være enige i,« siger René Christensen.

Lise Bech, nuværende fødevareordfører, overtager tjansen som landbrugsordfører, mens miljøordfører Pia Adelsteen bliver Dansk Folkepartis nye formand for Miljø- og Fødevareudvalget.

René Christensen fortsætter som menigt medlem i Miljø- og Fødevareudvalget, hvorfra han fortsat vil beskæftige sig med området.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.