Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Da Folketinget formelt gik på sommerferie: 14 timer med Løkke som velfærdsprinsesse, stikpiller og en masse grin

Genoplev 14 timer og 11 minutters afslutningsdebatten lige her. Politiko.dk og fire af Christiansborgs politikere tager dig med helt ind i folketingssalen.

Den traditionelle afslutningsdebat i Folketinget onsdag d.01.06.2016. Lars Løkke Rasmussen og Pia Kjærsgaard. (Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix 2016)
Den traditionelle afslutningsdebat i Folketinget onsdag d.01.06.2016. Lars Løkke Rasmussen og Pia Kjærsgaard. (Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix 2016)

Afslutningsdebatten i Folketinget er en af de mest syleskarpe politiske debatter herhjemme.

Politikerne er forberedt til det yderste - ofte med skyts, der skal tage modstanderen i en fejl eller rette fokus mod noget, der er forkert, for dårligt eller forkasteligt. Det på trods af, at rigtig meget af det parlamentariske arbejde, der hver dag foregår på Christiansborg, er en hel del mere harmonisk.

Politiko.dk bad derfor fire politikere, SFs Jacob Mark, de Radikales Ida Auken, LAs Christina Egelund og Venstres Jakob Engel-Schmidt, om at live-kommentere afslutningsdebatten og fokusere på det, der samler og det, de kan bakke op om.

Samtidig dækkede vi også selv alle afslutningsdebattens 14 timer og 11 minutter. Det kom der nedenstående dækning ud af. Genoplev onsdagens 14 timers afslutningsdebat lige her:

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.