Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Corydon går ind i forsvarsforhandlingerne

Efter forhandlingerne om et nyt forsvarsforlig er gået i hårdknude går finansminister Bjarne Corydon (S) nu ind i forhandlingerne.

Finansminister Bjarne Corydon går nu ind forhandlingerne med Dansk Folkeparti om et nyt forsvarsforlig.

Indtil videre står sagen i stampe, fordi DF ikke ønsker at spare 2,7 milliarder kroner, som regeringen allerede har forpligtet sig på. Men ifølge Radio24syvs oplysninger har Corydon inviteret Dansk Folkepartis forhandlere til et møde i morgen, tirsdag, klokken 13.30, hvor man forsøger at finde en løsning. Finansministeren skal hjem fra regeringsseminar i Nyborg først.

Problemet er, at regeringen allerede i skattereformen fra i sommer med Venstre og de Konservative har disponeret over en besparelse på 2,7 milliarder kroner, og det forlig er Dansk Folkeparti ikke en del af.

Partiet insisterer på at bevare værnepligten og ønsker ikke at lukke kaserner, men har som medlem af forligskredsen »vetoret«. Og derfor skal forhandlingerne nu fortsætte i Finansministeriet. Det er stadig ambitionen, ifølge Radio24syv, at et nyt forsvarsforlig er på plads inden for kort tid.

BNB

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.