Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Camre fjerner omstridt citat fra hjemmeside

To dage før valget kaldte Mogens Camre Ny Alliances budskaber for sædvanlig arabisk tæppehandlerlogik. Nu er citaterne væk fra hans hjemmeside. Og Camre vil ikke i Folketinget alligevel.

Foto: Claus Fisker
Foto: Claus Fisker

Om Mogens Camre har fået et vink med en vognstang fra DF-ledelsen om at fortsætte arbejdet i Europaparlamentet og ikke træde ind i Folketinget er foreløbigt uvist.

Men på samme tid som Mogens Camre fra Dansk Folkeparti meddelte, at han ikke tager imod sit folketingsmandat, blev et omstridt citat fjernet fra hans hjemmeside.

Mogens Camre skrev blandt andet:

- Ganske vist siver den varme luft dag for dag ud af Ny Alliance-ballonen, men det er ikke på grund af selve dens budskab. Det er, fordi deltagerne er amatører og lederen angiveligt fusker med skatten, anvender sort arbejde og har svært ved at forstå sit eget program. Ny Alliances hastige nedtur på meningsmålingskurven viser samtidig den utrolige politiske naivitet, som nogle danskere lider under. Tænk, at store ord og sædvanlig arabisk tæppehandlerlogik en tid kunne få så mange lokket på den galej.

Berlingske Tidende har her til formiddag forgæves forsøgt at få en kommentar fra Dansk Folkepartis formand Pia Kjærsgaard og gruppeformand Kristian Thulesen Dahl.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.