Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Byggeriet jubler over Løkkes garanti

Dansk Byggeri er godt tilfreds med Lars Løkke Rasmussens melding om, at håndværkerfradraget genoplives ved en borgerlig valgsejr. Nu efterlyser organisationen bare et snarligt valg.

Dansk Byggeri jubler over Lars Løkke Rasmussens (V) forsikring om, at BoligJobordningen, også kendt som håndværkerfradraget, genindføres med tilbagevirkende kraft, hvis de borgerlige vinder det kommende folketingsvalg.

Lars Storr-Hansen, Dansk Byggeris administrerende direktør, understreger behovet for en hurtig afklaring, da usikkerheden præger markedet. Han fortæller, at virksomhederne i øjeblikket oplever, at kunder venter med at bestille arbejdet, og mange håndværksmestre har allerede sendt medarbejdere hjem som en direkte konsekvens af, at håndværkerfradraget er afskaffet.

»Vi er derfor allermest optaget af at få en afklaring. I dag (onsdag, red.) har vi fået et løfte om en genindførelse med tilbagevirkende kraft, og det er klogt og rigtig at sende det signal til de forbrugere, der tøver med at hyre håndværkere,« siger Lars Storr-Hansen i en pressemeddelelse og tilføjer:

»Tilbage står naturligvis spørgsmålet om valgdatoen, og her må vi sige, at jo før vi får et valg desto bedre. Det vil skabe afklaring om, hvorvidt ordningen genoplives, eller om den er død«.

Onsdag sagde Lars Løkke Rasmussen:

»Over 500.000 danskere har benyttet sig af BoligJobordningen, som regeringen har afskaffet her ved årsskiftet. Det har været en bragende succes, der har givet flere private arbejdspladser, flere praktikpladser og gjort sort arbejde til hvidt. Derfor vil Venstre genindføre BoligJobordningen med tilbagevirkende kraft, hvis Venstre får regeringsmagten efter et valg«.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.