Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Bliver der valg, ever?

I dag, i morgen, på tirsdag? ’Valg-skindene’ bliver for øjeblikket solgt, før der overhovedet er sigtet på bjørnen. På nettet er danskerne begyndt at joke med, om der mon nogensinde bliver valg?

Screendump fra http://derbliveraldrigvalgever.tumblr.com/ (Billedet er manipuleret)
Screendump fra http://derbliveraldrigvalgever.tumblr.com/ (Billedet er manipuleret)

Løkke punkterer gang på gang de svirrende valgrygter. Nu svirrer der flere jokes på nettet, der spørger, om der overhovedet bliver valg – ever?

Selv siger statsminister Lars Løkke Rasmussen, at han ikke spilder tanker på valg.

- Jeg tænker ikke på valg, sagde statsministeren i tirsdags, da han præsenterede sit bud på en vækstpakke for dansk økonomi. Det præcis samme sagde han 17. maj i år. Valg er tilsyneladende slet ikke en del af Løkkes tankevirksomhed.

Aldrig, ever, never

Så vælgerne må vente. Men det sker ikke i tålmodig fordragelighed. Valgrygterne har udviklet sig til jokes på nettet og de sociale medier. Ét af de vittige tiltag er siden ’Der bliver aldrig valg, ever’, som omkring 2875 danskere ”synes godt om” på Facebook. Her uploader danskere dagligt nye, manipulerede billeder af Lars Løkke Rasmussen, som gang på gang på gang afviser, at der bliver valg – ever.

Artiklen fortsætter under videoen

Manipuleret video fra http://derbliveraldrigvalgever.tumblr.com/

Et af billederne viser Lars Løkke, der står i en gymnastiksalg og taler til en flok unge. Taleboblen siger: ’Der bliver aldrig valg, EVER!’.

På et andet billede står Lars Løkke foran en flok journalister med afværgende arme og siger: ’I bliver ved at spørge, hvornår der bliver valg..?? Lad mig svare helt klart, én gang for alle… DER BLIVER ALDRIG VALG, EVER..!!’.

Tryk på knappen

Det er efterhånden også blevet en fast vending at tale om, hvornår der bliver trykket på valgknappen. Sådan én findes naturligvis ikke. Men nu er der faktisk blevet lavet en valgknap på nettet, hvor knap 15.000 danskere har været inde og trykke på den store, røde, runde valgknap.Og som der står på siden – ’så venter vi bare på Lars Løkke Rasmussen’. 

Artiklen fortsætter under videoen

For vælgere, oppositionen og politiske kommentatorer kan råbe og skrige sig hæse, men i sidste ende, er det Løkke, der bestemmer. Og det er trods alt usandsynligt, at der aldrig bliver valg.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.