Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Betjente frygter rejsekaos med vestdansk politiskole i 2018

Ifølge Politiforbundet skal der uddannes flere politibetjente nu - i en midlertidig politiskole i Østdanmark.

Arkivfoto. Betjente frygter rejsekaos med vestdansk politiskole i 2018 (Foto: Nils Svalebøg/Scanpix 2017)
Arkivfoto. Betjente frygter rejsekaos med vestdansk politiskole i 2018 (Foto: Nils Svalebøg/Scanpix 2017)

Politiforbundet kvitterer for Socialdemokratiets og Dansk Folkepartis forslag om at få gang i uddannelsen af flere politifolk hurtigst muligt med en midlertidig ny politiskole, indtil den permanente kan stå klar i 2020 i Vejle.

Men placeringen af den midlertidige skole bør være i Østdanmark, lyder det fra formand Claus Oxfeldt.

»Det giver ingen mening at placere en midlertidig politiskole i Vestdanmark. Det hele vil drukne i logistik og transport,« siger Claus Oxfeldt.

»Det giver meget mere mening i det østlige Danmark tæt på Brøndby, så man kan bruge lærerkræfterne der,« siger Claus Oxfeldt.

Ifølge Jyllands-Posten kræver Dansk Folkeparti og Socialdemokratiet, at regeringen inden udgangen af juni skal have udpeget en bygning i Vestdanmark, hvor der kan uddannes politibetjente fra 2018 til 2020.

»Man er i gang med at rekruttere lærerkræfter til den nye politiskole. Men det kan man ikke gøre fra den ene dag til den næste,« siger Claus Oxfeldt.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.