Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

X Factor-Mohameds perfekte lørdag

Singleaktuelle Mohamed Ali elsker at gå i Amager Strandpark i weekenden og synge. Hvis der altså ikke er alt for mange omkring ham.

Mohamed Ali går bl.a. tur i Amager Strandpark, når han skal arbejde med tekster til sin musik.
Mohamed Ali går bl.a. tur i Amager Strandpark, når han skal arbejde med tekster til sin musik.

På den perfekte lørdag vil jeg

... vågne op og lave en god morgenmad. I hvert fald hjemmelavet smoothie og scrambled eggs. Så vil jeg gerne øve noget musik, synge lidt. Både mine numre og andres. Og hvis jeg føler mig kreativ, skriver jeg lidt på sange. Så tager jeg ned og træner i centeret.

Når jeg har spist frokost, ser jeg måske lidt fjernsyn, tjekker mail og laver praktiske ting. Så vil jeg gerne ud med mine venner, få noget kaffe og catche up. Jeg går både på uni og laver musik, så mit liv er hektisk. Derfor vil jeg gerne bruge weekenden på at samle lidt op.

Midt på eftermiddagen går jeg en tur ud på Amager Strandpark, som jeg bor tæt på. Der er fredeligt modsat stort set resten af København. Det er dejligt, når man kommer fra det jyske. Her lader jeg virkelig op, og hvis der ikke er så mange mennesker, går jeg rundt og synger. Synger lige det, jeg føler for. Nu er jeg jo 19, så mine lørdag aftener er meget forskellige. Nogle gange går jeg i byen med mine venner, men jeg elsker også at have en stille aften derhjemme. Så tænder jeg nogle lys, bestiller sushi og sætter en god film på. Faktisk går jeg meget mindre i byen, efter jeg er flyttet til København, fordi pladeselskabet altid har et eller andet, jeg bør lave i stedet.

Jeg vil gerne læse

Jeg er virkelig glad for biografier. Det er vildt interessant at sætte sig ind i folks liv – specielt dem, der har gjort eller oplevet noget ekstraordinært. Jeg har ikke nogle planer om at læse nogen lige nu, da jeg har så travlt med at læse og lave projekt på uni. Men senest læste jeg Sandra Berkans »Når blod bliver tyndere end vand«. Hun havde en hård opvækst og blev udsat tvangsægteskab. Det var virkelig spændende læsning.

Jeg plejer min krop ved at ...

Når jeg mærker, at jeg er ved at blive stresset, tager jeg på wellness og får noget god massage. Det skal være den afslappende massage. Og skal jeg gøre noget godt for mig selv herhjemme, så er det et langt, varmt karbad.

Jeg vil gerne møde

Der er så mange, jeg gerne vil møde. I hvert fald Beyoncé. Hun er fantastisk og har »hele pakken«. Musikalsk, kan synge, kan danse og underholde. Men jeg vil også gerne møde Oprah. Alene måden, hun kom frem på, på et tidspunkt hvor der ikke var mange sorte kvinder i showbiz, er fascinerende. Hun har gjort så mange gode ting. Og så Ellen DeGeneres. Hun virker simpelthen til at have verdens bedste job. Elsker de indslag hun laver, og den måde hun går til mennesker på. Det ville være fantastisk at få en drink med hende på min perfekte lørdag.

Jeg gider ikke

Noget som helst, der har med arbejde at gøre. Mange ser søndag som dagen, hvor man slapper af. Men for mig er det en dag, hvor man forbereder sig til den kommende uge og laver praktiske ting. Men min lørdag er fuldstændig hellig. Der vil jeg kun lave ting, jeg har lyst til. Der lader jeg op. 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.