Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Shaka Loveless' perfekte lørdag

Sangeren Shaka Loveless elsker livsstilen i Los Angeles. Lørdag aften var han nomineret fire gange ved Danish Music Awards.

 Til frokost vil jeg køre ind til L.A. og spise sushi på restauranten Katsuya, for derefter at tage tilbage til huset og lave musik sammen med Fridolin Nordsø. Han blev årets producer ved sidste års Danish Music Awards. Der må gerne komme en eller anden fed, amerikansk sangskriver forbi, så vi kan lave et fedt nummer sammen.
Til frokost vil jeg køre ind til L.A. og spise sushi på restauranten Katsuya, for derefter at tage tilbage til huset og lave musik sammen med Fridolin Nordsø. Han blev årets producer ved sidste års Danish Music Awards. Der må gerne komme en eller anden fed, amerikansk sangskriver forbi, så vi kan lave et fedt nummer sammen.

På den perfekte lørdag...

...vil jeg stå op til direktør-tid i Jørgen Klubiens (tegnefilmstegner og Danseorkestrets frontmand, red.) hus i L.A. Huset er gammelt og ligger i Glendora lidt udenfor Los Angeles. Det har tidligere tilhørt en gammel afdød Disney-tegner, og rundt omkring i huset ligger der alle mulige ting fra Jørgen Klubiens lange karriere og alverdens Disney-klenodier. Her er en rigtig god atmosfære. Jeg vil starte dagen udenfor, kigge på hjorte i haven. Huset ligger tæt på en skov, så dyrene springer rundt i haven og på villavejene. Det er et stille og roligt sted, og mange synes måske, det er lidt kedeligt, men det er et godt sted at falde lidt ned, væk fra hverdagens stress, og samtidig har vi fået lavet noget rigtig god musik derovre.

Til frokost vil jeg køre ind til L.A. og spise sushi på restauranten Katsuya, for derefter at tage tilbage til huset og lave musik sammen med Fridolin Nordsø. Han blev årets producer ved sidste års Danish Music Awards. Der må gerne komme en eller anden fed, amerikansk sangskriver forbi, så vi kan lave et fedt nummer sammen. Vi tager nogle gange over og skriver sange med amerikanske sangskrivere, Det er altid en god proces. Som sådan kan jeg egentlig allerbedst lide at lave min egen musik, men der er noget befriende i ikke kun at have sig selv så meget for øje med det, man skaber. Sådan en session kan godt tage lang tid. Man skal tage sig god tid og hygge sig med det. Så ved 21-22 tiden tager vi ud og spiser aftensmad og drikker et par drinks, gerne tilbage på Katsuya.

Læs også:

På vejen hjem køber vi lige et par six-packs fra en liquid-store. Og resten af aftenen og natten laver Fridolin Nordsø og jeg noget af vores egen musik ind til klokken bliver morgen. Jeg elsker livsstilen i L.A, hvor man er meget »laid back«, men samtidig arbejder hele tiden. Det hele flyder sammen. Jeg har haft nogle af mine bedste lørdage der i huset. Det er living the dream.

Jeg vil gerne læse...

...Paul Auster, hvis jeg var i New York. Men når jeg nu er i L.A, kunne det i stedet være James Lee Burke. Det foregår godt nok i Sydstaterne, men der er jo også varmt i L.A.

Jeg vil gerne møde...

...Rihanna. Det kunne være fedt at have en session med hende. Hun er super fed og laver banebrydende popmusik. Selv om det, hun laver, er kommercielt i allerhøjeste grad, så virker det som om, at hun har sig selv med. Hun vælger nogle rigtig gode sange. Vi skulle selvfølgelig skrive en sang til min næste plade. Men der er vi nok lidt på drømmestadiet.

Jeg plejer min krop ved...

...at barbere mig. Og så plejer jeg at lave 30 armbøjninger, men på den perfekte dag vil jeg nok springe dem over.

Jeg gider ikke...

...at skændes. Det er altid nedtur at skændes. Der kan godt komme noget godt ud af det på den anden side, men selve det at skændes er aldrig rart. Så det holder vi udenfor på min gode dag.

Læs også:

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.