Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Kåre Quists perfekte lørdag

Kontant-vært Kåre Quist vil nyde en fridag uden planer. Fra nytår bliver han nyhedsværten på DRs sene TV-Avis samt 21 Søndag.

"Det er en sjælden luksus i det moderne liv, at tingene går langsomt og at intet er planlagt. Når jeg kigger på resten af min uge, er der meget, der er planlagt på forhånd. Så min perfekte lørdag vil være en lørdag uden faste planer og aftaler. Hvor jeg kan nyde en brunch med min hustru og slæbe alle aviserne med mig til brunch," siger Kåre Quist om den perfekte lørdag.
"Det er en sjælden luksus i det moderne liv, at tingene går langsomt og at intet er planlagt. Når jeg kigger på resten af min uge, er der meget, der er planlagt på forhånd. Så min perfekte lørdag vil være en lørdag uden faste planer og aftaler. Hvor jeg kan nyde en brunch med min hustru og slæbe alle aviserne med mig til brunch," siger Kåre Quist om den perfekte lørdag.

På min perfekte lørdag vil jeg...

...nyde, at jeg kan sove, til jeg vågner, eller at der i hvert fald ikke er et vækkeur, der ringer. Det er en sjælden luksus i det moderne liv, at tingene går langsomt og at intet er planlagt. Når jeg kigger på resten af min uge, er der meget, der er planlagt på forhånd. Så min perfekte lørdag vil være en lørdag uden faste planer og aftaler. Hvor jeg kan nyde en brunch med min hustru og slæbe alle aviserne med mig til brunch. Jeg tilhører den gruppe af danskere, der holder avis, men ikke har tid til at få læst dem igennem til hverdag. Jeg følger med i nyhederne hele tiden på min telefon og på tv i kraft af mit arbejde, men om lørdagen vil jeg fordybe mig i en avis. Når vi har drukket urimeligt mange kopper kaffe, vil vi gå en tur i Dyrehaven. En lang tur, hvor vi ender med at fryse lidt og få røde kinder og virkelig får travet igennem. Bagefter vil jeg sætte mig ind i min sofa med den nyeste bog fra Jussi Adler-Olsen – den har jeg nemlig lige fået. Modsat mange af min kolleger er jeg faktisk god til at holde fri og lukke helt ned. Jeg bekymrer mig ikke om arbejde, når jeg har fri. Jeg tjekker stadig mails og så videre, men jeg går ikke og tænker over hvilke ting, jeg mangler at få lavet. Efter et par timers læsning vil jeg invitere min hustru ud på en god og intim italiensk restaurant. Bagefter vil vi gå på værtshus og rafle. Hvis det er, som det plejer, så taber jeg. Måske kommer der et par venner forbi, men ved 2-tiden går vi i seng. Det er sent nok til at have en god aften og tidligt nok til, at vi kan få noget ud af søndagen.

Jeg vil gerne læse...

...den nyeste Jussi Adler Olsen-bog (Marco-effekten, red.). Jeg er en stor fan ligesom resten af Europa. Jeg synes, han skriver klasser bedre end andre krimiforfattere. Og så kan jeg enormt godt lide, at hans hovedperson er en mavesur mand og en politisk ukorrekt antihelt. I forhold til mange femikrimier, hvor hovedpersonen er en kvinde, der løser mordmysterier samtidig med, at hun lige skal have styr på sine børn.

Jeg vil gerne møde...

...Udover Jussi Adler Olsen, vil jeg gerne møde Frank Hvam. Jeg synes, han har en ret fantastisk humor, men også en skarphed i sine observationer, hvor han tit rammer noget universelt. Jeg har set alt, hvad han har lavet, og han er jo cirka ligeså gammel som jeg. Jeg vil gerne lære om timing af ham. Tv-nyheder er jo ikke standup, men timing er vigtigt, når man laver tv. Man skal lægge ansigtet i de rette folder alt efter, hvad man fortæller.

Jeg vil pleje min krop ved at...

...træne. Jeg løber og styrketræner, og om sommeren spiller jeg fodbold og tennis. Det er vigtigt for mig at træne. Det lyder virkelig helligt, men jeg bliver urolig i kroppen, hvis der går for længe mellem, at jeg træner. Jeg har heldigvis en træningsmakker, så vi holder hinanden op på at træne. Så får vi også lige vendt verdenssituationen over vægtene. Det er vores venindetid.

Jeg gider ikke lave...

...huslige ting. Rydde op, gøre rent, bære kasser ned, vaske bil. Den slags er jeg enormt god til at gøre i hverdagene. Frygtelig dårlig til den slags banale ting, når jeg har fri.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.