Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Den perfekte lørdag for iværksætter Michelle Hviid

»Running dinner«-iværksætter Michelle Hviid nyder sin lørdag i slowmotion. Lige nu er hun aktuel med bogen »Skru op for livet«.

Aftenen slutter vi af på Charlottenlund Fort. Jeg vil gerne ud til vandet og elsker det sted. For et par uger siden tog min kæreste og jeg derud ved 23-tiden om aftenen. Vi tændte stearinlys og lå og så på stjerner og flyvemaskiner.
Aftenen slutter vi af på Charlottenlund Fort. Jeg vil gerne ud til vandet og elsker det sted. For et par uger siden tog min kæreste og jeg derud ved 23-tiden om aftenen. Vi tændte stearinlys og lå og så på stjerner og flyvemaskiner.

På min perfekte lørdag vil jeg...

...nyde dagen sammen med min kæreste og mine børn. Jeg er jo en af de der delebørnsfamilier, så jeg har både en perfekt lørdag med børn og en perfekt lørdag uden børn. Og de to er bestemt ikke ens. På børnelørdagen vil jeg sove, indtil min datter kommer og vækker mig. Hun er altid tidligt oppe og er god til at tulle rundt alene, men ved 9-tinden bliver hun utålmodig, og så står jeg op, og vi går til bageren sammen. Mens de andre sover, forbereder vi noget lækker morgenmad, måske endda med pandekager.

Dagen fortsætter i joggingtøj. Den optimale påklædning for en lørdag i slowmotion. Vi tager i biffen, bager kager eller går i svømmehallen. Der er lige åbnet et nyt vandland i Valby. Det er et ret fedt sted med rutchebane og klatrevæg. Der er ikke så mange mennesker som i for eksempel DGI-byen, så selv om vandlandet ikke er så stort, er der rigtig god plads til at tumle rundt.

Om aftenen vil jeg nok være så privilegeret, at jeg får aftensmaden serveret af min kæreste, der elsker at lave mad. I løbet af dagen har han købt ind og tilberedt et lækkert måltid. Sidste gang, vi gik helt amok, lavede vi hjemmelavede flæskestegsandwich, bagte boller, grillede flæskesteg på Webergrillen, syltede rødkål og agurk og rørte hjemmelavet aioli.

På en lørdag uden børn er dagsordenen lidt en anden. Der vil jeg sove meget længe sammen med min kæreste. Stå op og måske løbe en tur, shoppe lidt og høre musik.

Om aftenen vil min kæreste og jeg tage ud og spise på Lêlê. Jeg er rigtig meget hjemme, fordi jeg arbejder hjemmefra, så når jeg har fri, har jeg brug for at komme ud, opleve byen og møde mennesker. Aftenen slutter vi af på Charlottenlund Fort. Jeg vil gerne ud til vandet og elsker det sted. For et par uger siden tog min kæreste og jeg derud ved 23-tiden om aftenen. Vi tændte stearinlys og lå og så på stjerner og flyvemaskiner.

Jeg vil gerne læse...

...Hakuri Murakami. Jeg er i gang med den første bog i triologien »1Q89«. Flere har talt så varmt om ham, så den var jeg nødt til at læse. I hverdagen har jeg sjældent tid til at læse, men i ferierne læser jeg rigtig meget. Jeg elsker alt af John Irving og har læst det igen og igen. Isabel Alende er også en af mine favoritter.

Jeg vil gerne møde...

...Richard Branson, stifteren af Virgin (Britisk multinationalt selskab med rejser, underholdning og livsstil som kerneområder, red.) Han har formået at være en innovativ iværksætter hele vejen igennem. Mange iværksættere sætter sig bare ned og nyder godt af deres værk, men han er blevet ved med at sætte nye skibe i søen. Han har lavet nogle groteske fejltagelser undervejs, men er alligevel bare blevet ved. Vi skulle snakke om iværksætteri og ideer, og hvordan han har tacklet de svære situationer, han har stået i.

Jeg vil pleje min krop...

...med et karbad. Jeg går i karbad mange gange om ugen og det er med stearinlys, æteriske olier, bodyscrub og blød musik. Så vil mor ikke forstyrres. Det er vigtigt for mig at lade op på den måde, ellers kan jeg slet ikke holde mit tempo. Jeg elsker også at gå i Frederiksberg kurbad. Der går jeg tit ned og tager et par timer for mig selv i slowmotion.

Jeg gider ikke...

...snakke i telefon. For mig er en telefon noget, man bruger til at kommunikere om helt effektive ting, og det kan man gøre via sms. Hvis der er nogen, der vil tale med mig om noget, så må vi mødes. Den eneste, jeg sludrer i telefon med, er min mor.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.