Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Anne Laxholms perfekte lørdag

Anne Laxholm nyder et spil 500 lørdag formiddag. Fredag sidder hun i dommerpanelet, når vinderne af »Vild med dans« kåres.

Jeg plejer min krop ved ikke at pleje den så meget den dag. Hvis jeg ikke skal ud, dropper jeg make-uppen og lader håret hænge. Når jeg er oppe i vores studie for at undervise eller inde til »Vild med dans«, skal jeg gøre noget ud af mig selv. På en fridag nyder jeg derfor, at jeg ikke skal gøre mig i stand.
Jeg plejer min krop ved ikke at pleje den så meget den dag. Hvis jeg ikke skal ud, dropper jeg make-uppen og lader håret hænge. Når jeg er oppe i vores studie for at undervise eller inde til »Vild med dans«, skal jeg gøre noget ud af mig selv. På en fridag nyder jeg derfor, at jeg ikke skal gøre mig i stand.

På den perfekte lørdag vil jeg...

...stå op omkring klokken 8. Jeg er nået til den alder, hvor jeg ikke sover specielt længe. Den første kop kaffe er den, der smager rigtig godt, men om lørdagen bliver det lige til et par ekstra kopper. Efter morgenmaden spiller min mand og jeg gerne en gang 500. Det er et meget let kortspil, så man kan sidde og snakke og få vendt en masse ting imens. Vi har spillet 500 i alle de 40 år, vi har været gift – på vores rejser rundt omkring i verden, lufthavne og på hotelværelser. Jeg nyder at vinde – knap så meget at tabe. Hvis vejret er godt, tager vi hundene med en tur på stranden eller i skoven, inden eftermiddagen fortsætter i køkkenet. Den seneste tid er jeg blevet rigtig glad for at bage og lave mad. Derfor bruger jeg gerne lørdagen til at bage kage til vores dansecafé om søndagen. Her kommer folk og øver sig, og efter dansen spiser de hjemmebagt kage og drikker kaffe. Det synes jeg er dejligt, så jeg ikke skal spise al kagen selv. Jeg eksperimenterer med alt lige fra gulerodskage til valnødderoulade, men »Annes grønne kage« er klassikeren. Den grønne mandelkage har jeg bagt de seneste 30 år – også da jeg boede i England, så den er blevet spist af folk fra hele verden: koreanere, japanere og amerikanere. Lørdag aften vil jeg gerne i biografen. Jeg elsker at gå i biografen. Det har jeg altid gjort. Og i øjeblikket er der simpelthen så mange film, jeg gerne vil se, for eksempel »Looper«, »The Untouchables«, og »Den Skaldede Frisør«. Og så skal jeg helt sikkert ind at se den nye James Bond.

Jeg læser...

...ikke ret meget, desværre. Jeg kan ikke rigtig koncentrere mig om det. »Mænd der hader kvinder« er en af de få, jeg kan krydse af ved. Jeg køber en bog og tænker, nu skal det være, men jeg læser måske kun tre-fire sider, og så skal der ske noget andet. Så bogen bliver brudt op i så mange stykker, at det ikke længere er sjovt. Men jeg er nået dertil, hvor jeg ikke længere gider at have dårlig samvittighed over det. I stedet sidder jeg gerne med iPad’en og en kop aftenkaffe og søger på forskellige ting. Det kan være alt fra flybilletter og tasker til nyheder om orkanen i USA. Hvordan levede man nogensinde uden iPad?

Jeg vil gerne møde...

...Tiger Woods. Når vejret er godt, går jeg gerne ni hullers golf, så hvis Tiger Woods lige lagde vejen forbi Rungsted Golfklub, ville jeg ikke have noget imod at gå de ni huller med ham. Han er jo en fantastisk golfspiller. Jeg tror, han kunne finde rigtig mange ting at forbedre ved min golf. Når man ser toppen, så finder man jo ud af, at man selv er total begynder.

Jeg plejer min krop ved...

...ikke at pleje den så meget den dag. Hvis jeg ikke skal ud, dropper jeg make-uppen og lader håret hænge. Når jeg er oppe i vores studie for at undervise eller inde til »Vild med dans«, skal jeg gøre noget ud af mig selv. På en fridag nyder jeg derfor, at jeg ikke skal gøre mig i stand. Jeg fjerner allerhøjst lige neglelakken fra fredagens »Vild med dans«, men det er så også det. Resten må klare sig selv.

Jeg gider ikke...

...klædes pænt på – hvis det kan undgås. Det er dejligt bare at have afslapningstøj på hele dagen. Om aftenen vil jeg gerne ud til nogle venner, men jeg vil helst ikke lave noget officielt.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.