Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Yderligere to mænd er fængslet i hemmelig sag

Torsdag blev en kvinde varetægtsfængslet for dobbeltlukkede døre, og fredag er to mænd fængslet i samme sag.

I en totalt mørkelagt sag har politiet fået varetægtsfængslet to mænd og en kvinde. Free/Www.colourbox.com
I en totalt mørkelagt sag har politiet fået varetægtsfængslet to mænd og en kvinde. Free/Www.colourbox.com

To mænd er fredag i Dommervagten i København blevet varetægtsfængslet i 26 dage.

Grundlovsforhøret blev holdt for dobbeltlukkede døre, hvilket betyder, at offentligheden ikke må vide, hvad de er sigtet for.

Begge mænd blev anholdt torsdag. En 26-årig mand blev anholdt klokken 17.30, mens en 42-årig mand blev anholdt klokken 21.25.

Anklager Troels Jørgensen begrundede ønsket om de dobbeltlukkede døre med, at der er tale om en »særdeles alvorlig og grov forbrydelse«, og at det vil være til skade for sagens oplysning, hvis sigtelsen kommer frem.

Ifølge Ritzaus oplysninger er de to mænd sigtet i samme sag, som en 44-årig kvinde, der torsdag blev varetægtsfængslet i 27 dage.

Grundlovsforhøret torsdag foregik også for dobbeltlukkede døre. Her brugte anklager Laura Birch stort set samme begrundelse for at kræve dobbeltlukkede døre, da hun fremførte, at der er tale om »en særdeles alvorlig forbrydelse«

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.