Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Waterfront melder tidligere ansatte til politiet

To tidligere medarbejdere fra PR-bureauet Waterfront er blevet meldt til politiet for at snage i fortrolige oplysninger. Bureauet tager afstand fra den seneste tids anklager.

Det omstridte PR-bureau Waterfront vil nu have politiet til at undersøge lækagen af fortrolige oplysninger til medierne. Direktør og indehaver Lars Poulsen oplyser i en pressemeddelelse, at bureauet har meldt to tidligere medarbejdere til politiet.

Politianmeldelsen kommer, efter at DR Nyheder har fået tilsendt mails fra Lars Poulsen til DSBs ledelse, hvor han blandt andet skriver, at han har skabt et netværk af tidligere transportministre til at holde kontakt til den siddende minister, DSBs øverste chef.

Ifølge Lars Poulsen har de to tidligere medarbejdere, der forlod Waterfront i 2012, brudt brevhemmeligheden og skaffet sig ulovlig adgang til fortroligt materiale.

I pressemeddelelsen tager han også afstand til kritikken fra blandt andre freelancejournalisten Lars Abild, som DSB betalte Waterfront for at holde beskæftiget, så han ikke kunne skrive kritisk om selskabet.

Andre tidligere ansatte har også fremsat hårde anklager mod Waterfront. Senest er bureauet blevet meldt til politiet for ulovlig overvågning af de ansattes mails.

- Jeg finder det opslidende og absurd at skulle være skydeskive for den ene udokumenterede påstand efter den anden. Påstande, som jeg blankt må afvise, udtaler Lars Poulsen.

- Jeg har formuleret mig uheldigt i nogle fortrolige mails, det erkender jeg, men at påstå, at Waterfront har deltaget i ulovligheder - herunder at have hacket mails - er helt hen i vejret. Det har intet på sig og er ikke korrekt, fastslår han.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.