Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Waterfront-ejer: Ansatte beviser deres værd

Der er ikke tale om en »slavekontrakt«, når medarbejdere i Waterfront først får løn, når de har omsat for et vist beløb. Vi prøver hinanden af, siger direktør Lars Poulsen.

PR- og lobby-bureauet Waterfront Communications beskyldes for at indgå »slavekontrakter« med sine medarbejdere, der ikke får løn, før de har omsat for et vist beløb.

Men selv om der ikke er garanti for løn hos Waterfront, afviser ejer og direktør Lars Poulsen kritikken. Han forklarer, at man ansætter folk på ren provisionsløn, så de får mulighed for at prøve kommunikationsbranchen af.

- Det er en aftale, som vi tilbyder medarbejdere, der ikke har arbejdet som kommunikationsrådgiver tidligere. Idéen er, at hvis man kan opnå et bestemt omsætningsniveau, så har man også evnerne og kvalifikationerne til at blive en god kommunikationsrådgiver og blive i stand til at leve af det, forklarer Lars Poulsen.

Han kan ikke sige præcis, hvor mange ansatte der rent faktisk formår at omsætte for de 80.000 kroner per måned, der udløser en månedsløn på 30.000 kroner, men han fortæller, at det »ofte« lykkes.

Lars Poulsen fortæller videre, at mange af de ansatte på den pågældende kontrakt har en form for eftervederlag med fra tidligere stillinger - noget der giver dem mulighed for at klare sig i de måneder, hvor Waterfront ikke betaler dem løn.

- Folk vil måske gerne prøve sig af i en ny branche, og det får de mulighed for her, siger Waterfront-chefen.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.