Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Voldsomt uheld i dansk fitnesscenter: Yngre mand kørt på hospitalet efter fald fra løbebånd

»Han løb på løbebåndet, men pludselig blev han kastet af båndet og ramte væggen«

fitnessdk blev søndag morgen ramt af en voldsom faldulykke. En yngre mand er bragt til hospitalet efter et fald fra et løbebånd. Foto: Mathias Øgendahl
fitnessdk blev søndag morgen ramt af en voldsom faldulykke. En yngre mand er bragt til hospitalet efter et fald fra et løbebånd. Foto: Mathias Øgendahl

Søndag morgen blev den ihærdige træning brat afbrudt i Fitness.dk i Vallensbæk Stationscenter.

En yngre mand blev pludselig kastet af løbebåndet. Uheldet var så alvorligt, at han efterfølgende blev kørt til hospitalet.

I første omgang oplyste Københavns Vestegns Politi til BT, at manden var afgået ved døden. Det er senere blevet afkræftet af mandens samlever, der har ringet til politiet. Samleveren har været i kontakt med manden, som pt. er indlagt til observation, men som altså er i live.

Fejlen skyldes ifølge vagtchef Jørgen Jensen en misforståelse mellem politiet og regionen. Den tidligere vagtchef kontaktede regionen efter ulykken og fik en klar forståelse af, at manden var afgået ved døden. Den besked blev videregivet til BT.

Et vidne fortæller til BT, at det var en chokerende oplevelse for alle, der var i centeret på det pågældende tidspunkt.

»Det var en yngre mand under 40 år. Han løb på løbebåndet, men pludselig blev han kastet af båndet og ramte væggen. Han fik skader i hovedet, men to sygeplejersker var hurtigt henne hos ham og ydede førstehjælp, bl.a. hjertemassage,« fortæller vidnet.
Læs også: Dansker har siddet et år i filippinsk fængsel: Midt i mareridtet har han fået en uventet glædelig besked

Christian Rau, som er salgs- og marketingsdirektør i Fitness.dk, oplyser til BT, at hjertestarteren i fitnesscentret har været benyttet, og at der blandt medlemmerne var en sygeplejerske, som hjalp til.

Der er formodentlig tale om, at manden er blevet ramt af en blodprop i hjertet. Politiet har ikke fået oplysninger om mandens identitet.

Opdateret den 14. februar 2015:

BT skrev i første omgang, hvordan en yngre mand var afgået ved døden i Fitness.dk i Vallensbæk Stationscenter. Det skete på baggrund af oplysninger fra Københavns Vestegns Politi. Siden den første version af denne artikel har politiet oplyst til Ritzau, at den yngre mand alligevel ikke er afgået ved døden. Oplysningen har BT efterfølgende fået bekræftet af Københavns Vestegns Politi, som beskrevet og rettet i artiklen foroven.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.

  • Business
  • Politiko
  • Nationalt
  • Globalt
  • Debat
  • Kultur
  • Livsstil
  • AOK
  • Shop
  • E-avis