Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Voldsom tagbrand i København: Politiet bruger rambuk for at trænge ind i lejligheder

En voldsom tagbrand hærger mandag eftermiddag en ejendom på Ørnevej i Nordvestkvarteret i København. Politiet er trængt ind i lejlighederne for at sikre, at alle er kommet ud.

Kraftig brand på Ørnevej i Københavns Nordvestkvarter.
Kraftig brand på Ørnevej i Københavns Nordvestkvarter.

En voldsom brand hærger mandag eftermiddag i Københavns Nordvestkvarter. Politiet er trængt ind i lejlighederne for at sikre, at alle er kommet ud.

»Vi er nede ved en brand på Ørnevej, og vi har afspærret vejen mellem Musvågevej og Mågevej, mens vi forsøger at evakuere opgangene omkring tagbranden,« fortæller vagtchef ved Københavns Politi, Carsten Reenberg til BT.

Ifølge Ekstra Bladet er politistyrker kort efter kl. 17 brugt begyndt at trænge ind i lejlighederne på Mågevej for at sikre, at alle er kommet ud. Hoveddørene er blevet slået ind med rambuk for at få alle ud i tide.

Det bekræfter vagtchef Carsten Reenberg til Ekstra Bladet.

»Vi har evakueret en del gange i området, hvor branden er. Og det gør vi jo ved at rette henvendelse til beboerne, og hvis vi ikke får kontakt, må vi finde en vej ind,« siger vagtchefen.

Københavns politi opfordrer alle, der er berørt af branden på Ørnevang, om at holde sig på afstand.

Hovedstadens beredskab er massivt til stede, men branden er endnu ikke under kontrol. Ifølge Ekstra Bladet har den spredt sig over fem opgange.

Opdateres...

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.